Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit olvasok?

Hétköznapok a gondok, gondolatok és a boldogság háromszögében. Egy sokáig rejtőzködő, de most önmagát felismerő meleg srác érzései és gondolatai, végre őszintén a világról, önismeretről, a hétköznapokról és a melegségről. Utazás egy más világba, amit nem lehet megnevezni. Röviden és tömören: egy meleg fiú blogja.

Biztos vagy benne?

A blog, sok minden más mellett, nyíltan foglalkozik a szexualitással is.
Az ilyen jellegű bejegyzések olvasása 18 éven felülieknek ajánlott!

Újra olvasok

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Újra keresek

18+ (5) advent (1) aggodalom (1) ágy (1) aids (2) ajánlás (2) ajánló (1) álom (1) asszociáció (2) barátság (10) belváros (3) beszéd (1) beteg (3) BKK (1) BKV (1) blog (10) budapest (1) Budapest (7) búék (1) cél (1) célok (1) coming out (8) család (3) csend (1) csók (1) Dandár (1) egészség (4) egyetem (11) élet (8) elfogadás (1) elkőteleződés (4) élmény (10) elmúlás (1) előbújás (5) előítélet (2) ember (1) emberek (5) emlék (1) emlékek (5) én (10) eredmények (1) erőszak (1) érték (6) érzelmek (2) érzések (11) este (2) évforduló (1) Fabien (4) feladat (2) felhívás (1) film (1) fiú (4) fiúk (2) fiúk a klubból (1) fürdő (5) futár (1) gondolatok (23) gyász (3) hangulat (1) haza (2) házasság (1) hétköznap (14) hétvége (1) hideg (1) hír (3) hogyan tovább (1) homoszexualitás (6) húsvét (1) idézet (1) írás (2) iskola (11) játék (1) jövő (5) kaland (1) kamasz (1) karácsony (2) karkötő (1) kávézó (1) kérdés (9) kihívás (1) kikapcsolódás (2) Király (1) kirekesztés (1) kívánság (2) kommunikáció (1) könyv (1) környezetvédelem (4) környzet (4) közlekedés (1) kritika (1) krónika (1) kultúra (1) lány (1) magnum (1) márai (5) meghívás (2) megismerés (10) megszokás (1) megújulás (8) meleg (33) móka és kacagás (3) most (6) múlt (1) nehézség (4) nemzet (1) népzene (1) nyár (5) nyaralás (1) nyugalom (1) ő (1) oktatás (1) önismeret (15) önkifejezés (13) ősz (1) ötórai tea (1) otthon (2) párkapcsolat (12) pihenés (3) politika (1) pozitív (2) pride (3) probléma (3) qaf (1) relax (5) Rudas (1) rutin (2) séta (1) sorozat (1) srác (1) story (1) strand (1) szabadidő (5) szabadság (5) szauna (1) szavak (2) Széchenyi (1) szépség (1) szerelem (11) szeretet (4) szex (10) szexualitás (2) szilveszter (1) szimbólum (1) szórakozóhely (1) szünet (1) szüzesség (1) tabu (4) tanács (2) tánc (1) tanítás (2) tanulás (5) társaság (2) tavasz (4) tél (1) telefon (1) terv (4) tolerancia (1) történet (7) Trianon (1) újév (1) ünnep (8) út (1) vágy (11) várakozás (1) vége (1) vélemény (11) vendégség (1) vers (5) világnap (2) vita (1) vívódás (1) víz (1) zene (12)

Kukacok ellen

Creative Commons Licenc

Ez itt egy szám

Mosolyogj! :)

PS6832.jpg

22.
december

243.

zold.fulu  |  4 komment

Mindig is olyan voltam, aki szimbolizál és nagy jelentőséget tulajdonít igazán apró dolgoknak is. Ezért van tele a szobám apró kövekkel, vagy a bécsi étterem söralátétével. Csak emlékek kötnek hozzá, amelyek számomra kedvesek. Ezeket szeretem megőrizni. Ha megfogom, megtapogatom, hirtelen ott találom magamat és elfog ugyanaz az érzés, mint akkor.

Nagy bajban akkor vagyok, amikor egy-egy eseményt, történést, réges-régi emlékeket kell újra felidéznem, amikhez nincsenek tárgyak, amelyek emlékeztetnének. Például a kb. második osztályos robotos bábelőadás. Nagyszerű volt, színek, fények, füst és egyebek. De semmi nem emlékeztet már ezeken az egykori élményeken kívül arra, hogy ez megtörtént. Akár álom is lehetett volna. Álom is lehetett volna a ma hajnal is. Vagy este. Vagy reggel. Vagy amikor már csak kifáradva feküdtünk egymás mellett egy nagyon pici ágyon, egy nagyon pici takaró alatt.

Igazán nagy bajban is vagyok. Legalábbis ami a nicknevemet illeti. Bevallom, a regisztráció idején zöldségemet még a szexuális tapasztaltok hiányára gondolva választottam. Persze, persze, sok minden másra is lehet még fogni, hiszen fiatal vagyok és az élet dolgaihoz is alig értek, de ez már mind csak valami kényszeres belemagyarázás volna. Tehát a névváltozás. Mellőlem azt súgják, a nevem legyen a Shrekből, az az aranyos, csizmás és nagy szemű K....

Elmúltam 18, elvesztettem zsebkendőmet, már nagyon sokszor és most valami olyasmit is amit az ember életében általában, sőt egészen bizonyosan csak egyszer szokott. Egyetemere járok. Nem keresek. Mégis, mitől lesz felnőtt az ember? Azt hiszem, ettől egészen bizonyosan nem, sőt. Ez inkább csak valami "játék", ami visszavisz egy picit a kalandvágyó, telhetetlen és mohó gyermekkorba. Amikor nincsen nem. Különben...

Valójában, mégsem ezek az érdekesek a tegnap estéből. Sokkal inkább, hogy az idilli gyertya-puha ágy-nagy szerelem hármasából csak az első kettő volt meg. Ez persze nem más, mint alkalmazkodás bizonyos sztereotip és előítélettől fröcsögő véleményekhez. Mégis, van üzenetem azok számára, akik azt gondolják, itt valami förtelmes kéjtanyáról vagy gépiesített szexről lenne szó. Nem. Határozottan tiltakozom. Még határozottabban. Még annál is határozottabban. Mert ehhez bizalmas viszony szükségeltetik. Az érzelmek fokozhatják ezt, de a kapcsolat alapja minden esetben a bizalom. A leghatározottabban tudom azt mondani, hogy ez köztünk meg volt/van és lesz is. Ez pedig egy nagyon izgató és izgalmas éjszaka volt. Meg este. Meg hajnal. Meg reggel is... :P

Nos, van még valami. Az ágy. Meg azok az átkozottul rosszul hangszigetelő téglafalak. Még nem találkoztunk élő emberrel. Remélem a szüleim számára legalább annyira kínos lesz, mint nekem/nekünk, ugyanakkor remélem annyira tapintatosak is lesznek, mint én/mi. Persze érdekes menet lesz elmagyarázni, hogy mi tulajdonképpen...
De hát ez a természetes, nem? Inkább csak túl szemérmesek vagyunk, mint erkölcsöket áthágók. Mindenesetre, ami történt, megtörtént. És ami jó, az jó. Szerintem ennyi elég is.

Jaj! Egyébként tegnap Tamás nap volt. Meg világ vége. Ha lehetne kérnem, többször legyen ehhez hasonló névnapunk, (mert hogy ő is Tamás) bár jómagam márciusban ünneplem. De hát, akkor, ha lehetne kérnem, többször legyen a tegnapihoz hasonló világ vége. Talán ez feszített. Nem halhat meg az ember szűzként. És ha már egy ilyen ragyogó alkalmat teremt az ilyen együttlétekre a világ vége, hát nem bánom, üsse kavics, elviselem.

Ha keretet kívánnék adni az írásomnak és a tudatosság látszatát szeretném kelteni, akkor most valami összefoglalóval, értékeléssel zárnám soraimat. Most úgy csinálom, hogy ezt az egészet elvágom egy ollóval.

Nyissz.

Címkék: én szex barátság meleg ő emlékek vágy élmény

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egymelegsrac.blog.hu/api/trackback/id/tr274977316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_illúzió_ 2012.12.22. 14:44:10

jót mosolyogtam. örülök, hogy jó volt az elsőd és pláne a világ végéd. ;)
nem kell azzal foglalkozni, ki mit gondol most erről. ha neked ez egy megbánás nélküli este, éjszaka volt, akkor más nem is számít. :) akik meg ismernek, nem hiszem, hogy kövekkel kezdenek majd dobálni. sok sok ilyen világvégés estét. ;D

Fabien (törölt) 2012.12.22. 17:49:15

Nagyon tetszik az írás, szerintem nincs elvágva a vége, a bejegyzés maga az összefoglalás. Ügyes a fogalmazás, olyan, mint egy léckerítés, csak a rések között lehet átlátni! :) Remélem, sikerült valami apróságot eltenned, ami emlékeztetni fog erre az estére. Világvégét nem kívánok, de hasonló élményeket és boldog névnapot igen!
Üdv, Nagyfiú! :)
süti beállítások módosítása