Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit olvasok?

Hétköznapok a gondok, gondolatok és a boldogság háromszögében. Egy sokáig rejtőzködő, de most önmagát felismerő meleg srác érzései és gondolatai, végre őszintén a világról, önismeretről, a hétköznapokról és a melegségről. Utazás egy más világba, amit nem lehet megnevezni. Röviden és tömören: egy meleg fiú blogja.

Biztos vagy benne?

A blog, sok minden más mellett, nyíltan foglalkozik a szexualitással is.
Az ilyen jellegű bejegyzések olvasása 18 éven felülieknek ajánlott!

Újra olvasok

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Újra keresek

18+ (5) advent (1) aggodalom (1) ágy (1) aids (2) ajánlás (2) ajánló (1) álom (1) asszociáció (2) barátság (10) belváros (3) beszéd (1) beteg (3) BKK (1) BKV (1) blog (10) Budapest (7) budapest (1) búék (1) cél (1) célok (1) coming out (8) család (3) csend (1) csók (1) Dandár (1) egészség (4) egyetem (11) élet (8) elfogadás (1) elkőteleződés (4) élmény (10) elmúlás (1) előbújás (5) előítélet (2) ember (1) emberek (5) emlék (1) emlékek (5) én (10) eredmények (1) erőszak (1) érték (6) érzelmek (2) érzések (11) este (2) évforduló (1) Fabien (4) feladat (2) felhívás (1) film (1) fiú (4) fiúk (2) fiúk a klubból (1) fürdő (5) futár (1) gondolatok (23) gyász (3) hangulat (1) haza (2) házasság (1) hétköznap (14) hétvége (1) hideg (1) hír (3) hogyan tovább (1) homoszexualitás (6) húsvét (1) idézet (1) írás (2) iskola (11) játék (1) jövő (5) kaland (1) kamasz (1) karácsony (2) karkötő (1) kávézó (1) kérdés (9) kihívás (1) kikapcsolódás (2) Király (1) kirekesztés (1) kívánság (2) kommunikáció (1) könyv (1) környezetvédelem (4) környzet (4) közlekedés (1) kritika (1) krónika (1) kultúra (1) lány (1) magnum (1) márai (5) meghívás (2) megismerés (10) megszokás (1) megújulás (8) meleg (33) móka és kacagás (3) most (6) múlt (1) nehézség (4) nemzet (1) népzene (1) nyár (5) nyaralás (1) nyugalom (1) ő (1) oktatás (1) önismeret (15) önkifejezés (13) ősz (1) ötórai tea (1) otthon (2) párkapcsolat (12) pihenés (3) politika (1) pozitív (2) pride (3) probléma (3) qaf (1) relax (5) Rudas (1) rutin (2) séta (1) sorozat (1) srác (1) story (1) strand (1) szabadidő (5) szabadság (5) szauna (1) szavak (2) Széchenyi (1) szépség (1) szerelem (11) szeretet (4) szex (10) szexualitás (2) szilveszter (1) szimbólum (1) szórakozóhely (1) szünet (1) szüzesség (1) tabu (4) tanács (2) tánc (1) tanítás (2) tanulás (5) társaság (2) tavasz (4) tél (1) telefon (1) terv (4) tolerancia (1) történet (7) Trianon (1) újév (1) ünnep (8) út (1) vágy (11) várakozás (1) vége (1) vélemény (11) vendégség (1) vers (5) világnap (2) vita (1) vívódás (1) víz (1) zene (12)

Kukacok ellen

Creative Commons Licenc

Ez itt egy szám

Mosolyogj! :)

PS6832.jpg

Fabien barátommal lassan egy éve kezdtük el feltérképezni a budapesti gyógyfürdőket. A baráti kapcsolat ápolásán és fenntartásán túl, sok minden másra is kiválónak bizonyultak ezek az alkalmak. A beszélgetések, a kikapcsolódás mindannyiunknak jól esik. Mindezek mellett arra is jut idő, hogy körülnézzünk és értékeljük a látottakat, tapasztaltakat. Megállapodtunk hát abban, hogy ezeket a véleményeket a blogon a nagyközönség elé tárjuk. Ezekben csak annyi a homoszexualitás, hogy mi magunk azok vagyunk. A fürdők bárki számára szabadon látogathatók. Így nem is lehet cél, hogy meleg helyként aposztrofáljuk őket.


Vannak azonban Budapesten olyan szórakozóhelyek, amelyek kifejezetten meleg (és/vagy melegbarát) helyként működnek. Olyan merész kijelentést nem tennék, hogy rendszeres és tematikus bejegyzésekkel jelentkezem, a számozással csak a folytatás lehetőségét teremtem meg. Első alkalommal jártam a Magnum szaunában. Az itt tapasztaltakról írok 18+ besorolás alatt. Ez itt azért lehet releváns, mert a helyre csak 18 évesnél idősebbeket engednek be.

A hely tehát kifejezetten meleg férfiaknak szól. A szauna szolgáltatásai közt megtalálható infraszaunán és gőzkabinon kívül, sok minden egyéb is a vendégek kikapcsolódását szolgálja. A kisebb bárban különféle italokat lehet kapni, nem éppen pénztárcabarát áron. Van egy nagyobb, beszélgetésre, TV nézésre alkalmas pihenőtér, konditerem, de masszázs is foglalható. És persze kabinok, szobák kisebb-nagyobb méretben, különböző felszereltséggel. Ezeket nem is részletezem, mindenki fedezze fel maga. ;-)

A belépő ára különböző akciókkal, kedvezményekkel akár naponként is eltér, érdemes erről a honlapon tájékozódni. Mindezért törölközőt, öltözőszekrényt és egy óvszert kaptam, igény esetén pedig papucsot is biztosítanak. A kiszolgálás korrekt, kulturált és vendégközpontú volt. Éppen akkor tanult be a kolléga, így egy picit nagyobb betekintést nyerhettem abba, hogyan is állnak a munkához és a kiszolgáláshoz. 

Az öltöző és zuhany is meglepően tiszta, rendezett. Kellemesen csalódtam. Bár rendes fény csak az öltözőben, a pihenőben és az előtérben van, a sötétebb, félhomályban is leszűrhető, hogy az újszerű térben ügyelnek a tisztaságra. De legalább is ezt a benyomást kelti a környezet.

Mint már említettem, két szaunával állnak az izzadni vágyók rendelkezésére. Az infraszauna világos, itt az íratlan szabályok szerint nem szokás közelebbi kapcsolatba lépni a másikkal, de beszélgetésre, ismerkedésre, az újonnan érkezők szemmel tartására remek terep. A hőfok állandóságáról nem tudok semmit, ottjártamkor kissé forrónak találtam a levegőt -- lehet a hely teszi ;-) A gőzkabin két részre osztott, az egyik felében teljes a sötétség, a másik felében apró jelzőfények világítanak, ott bátrabban lehet lépkedni. Ez az a terep, ahol mindent szabad, amit nem tiltok meg magamnak vagy másoknak. A nyugtató az, hogy az ide érkezők tiszteletben tartják, ha nemet mondok. Ez pedig fontos, csak olyasmi történhet meg, amihez minden résztvevő beleegyezését adja.
Az alagsori/pinceszinten működő szaunában további zegzugos helyek is vannak. Egy nagyobb térben kabinokat alakítottak ki, ahol kettesben, hármasban el lehet vonulni. A pince hátsó felében pedig szabad a vásár. Különböző fantáziákat, vágyakat lehet megélni és kiélni azoknak, akik erre nyitottak és elég bevállalósak. A teljesség igénye nélkül van börtöncella, de egy bizarr nőgyógyászati szék is helyet kapott az egyik szobában. Abszolút pozitívum és elvárható minimum, hogy minden szobában, kabinban van fertőtlenítő spray, amivel a bőr felületeket le lehet tisztítani, van papírtörlő és szemetes is. Plusz a törölköző is elég nagy. :P

Ami még formálta az összképet, az a látogatók felhozatala volt. Kísérőm szerint kivételes napon jártunk ott, több, igen kellemes külsejű fiatal férfiú húzza feljebb, az amúgy igen borzasztó értékelést. Sajnos az idősebb korosztály látogatja legszívesebben a szaunát. Úgy vettem észre, hogy főleg 30+, de inkább 40+ a fő korosztály. Nem véletlen, hogy a fiatalabb korosztályt kedvezményekkel csalogatják. Hogy a kijelölt napon milyen az arány nem tudom, a jó néhány huszonéves és jól karbantartott harmincas most sokat javított az átlag életkoron.

Összességében elmondható, hogy az első benyomások kellemesek voltak. Nem volt riasztó, ha mások hozzám értek. Inkább az volt a furcsa, amit korábban másképp gondoltam, hogy néznek, bámulnak, végigmérnek, esetleg még be is szállnának. Ezek a hely sajátosságaiból fakadnak, kár fennakadni rajtuk vagy érdemesebb legközelebb másik helyet felkeresni. Negatív kritikát a hellyel kapcsolatban nem tudok mondani, inkább a látogatói arányon változtatnék, ami az én szubjektív ízlésem dolga. Mivel úgy tapasztaltam, hogy a hely teljesen megbízható, igényes kialakítású és sokoldalú, ezért és az este nem részletezett kalandjaiért 4,5 pontot adok a megszerezhető 5 pontból.

Igyekeztem minden gátlásomat az öltözőben hagyni. Rendkívül élveztem a meztelenkedést és a forró szaunákat is. Volt bennem némi előítélet, ezekre rácáfolt a hely. Szerencsére vadászni sem kellett az ideális partnerre, együtt mentünk. Másokat hallgatni egyszerre volt bizarr és izgató, de a hangos nyögések ellenére egymásra tudtunk hangolódni. Klassz volt!

Címkék: budapest szex meleg szórakozóhely magnum kaland szauna 18+

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egymelegsrac.blog.hu/api/trackback/id/tr415732098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

santiago79 · http://santiagonyomaban.blogspot.hu/ 2014.01.04. 19:51:08

Köszi a beszámolót! Időnként megfordul a fejemben, hogy meg kéne nézni milyenek is ezek a szaunák, de mindig visszatartott, hogy azt hallottam, hogy eléggé húspiac jellegű. Mondjuk egyedül biztos nem tévednék le. Egyébként úgy tudom, hogy a Magnumra inkább jellemző az "idősebb" korosztály, a fiatalok inkább a szauna69-be járnak.

zold.fulu 2014.01.04. 20:26:28

@santiago79: Szerencsére, most azért voltak fiatalabbak is. Bár érdektelen volt, hiszen én sem egyedül mentem. A szauna 69-ről egyébként nem hallottam semmit. :S

Nem mondom, hogy nincsenek olyanok, akik húspiacként fogják fel ezt a lehetőséget. Szóval azért volt olyan, aki félreérthetetlen pozícióban várta, hogy valaki bemenjen a szobába, bezárja az ajtót és aztán gyerünk! De ez egy privát, egyébként zárható fülkében várakozó emberke volt. A közös tereken minden rendben volt. Felmérnek, végignéznek, megbámulnak, -- téged azt hiszem különösen nagyon megbámulnának ;-) -- de ez még teljesen normális. Sőt, a pihenőben/társalgóban akár beszélgetni, fogyasztani is lehet, teljesen emberi és kulturált körülmények között.

Én sem mertem volna egyedül bevállalni, szerintem el is tévedtem volna, olyan kacifántos a járás. De ez csak az egyik szempont. Így azért jobban éreztem magam. Kevésbé a szex, inkább a társaság, a hangulat, a szaunázás, az élmény volt előtérben, utána jöhetett a szex is :D De nem a bizonytalanság és a bizalmatlanság.

Ha találsz valakit, aki szívesen veled tartana, akkor a hallomások ne tartsanak vissza, szerezz saját tapasztalatokat! Maximum eljössz onnan, a pénzeddel leszel valamivel szegényebb, de legalább rossz emlékek nem kötnek majd oda. Én azt gondolom, ez bevállalható kockázat. Anélkül úgy sincs nyereség. :P ;-)

santiago79 · http://santiagonyomaban.blogspot.hu/ 2014.01.04. 20:46:29

@zold.fulu: hát ha majd lesz, akivel el tudok menni, akkor úgy gondolom egy próbát meg fog érni.

Miből gondolod, hogy engem megbámulnának? :)

zold.fulu 2014.01.04. 21:10:09

@santiago79: Volt egy közönségszavazásos verseny a blogodon, nem tudom emlékszel-e rá... :D Na, hát az ott szereplő képed alapján ;-)

Fabien (törölt) 2014.01.05. 21:11:53

Tyűha! Látom, a kolléga nagyobb léptekkel halad előre az idén! ;) Vagy ez még a tavaly ki nem élt vágyak összesűrítése az év egyik utolsó napjára? Akárhogy is van, egészségedre váljék!

zold.fulu 2014.01.06. 20:43:54

@Fabien: Mit is mondjak... Jól esett! :P
süti beállítások módosítása