Mit olvasok?

Hétköznapok a gondok, gondolatok és a boldogság háromszögében. Egy sokáig rejtőzködő, de most önmagát felismerő meleg srác érzései és gondolatai, végre őszintén a világról, önismeretről, a hétköznapokról és a melegségről. Utazás egy más világba, amit nem lehet megnevezni. Röviden és tömören: egy meleg fiú blogja.

Biztos vagy benne?

A blog, sok minden más mellett, nyíltan foglalkozik a szexualitással is.
Az ilyen jellegű bejegyzések olvasása 18 éven felülieknek ajánlott!

Újra olvasok

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Újra keresek

18+ (5) advent (1) aggodalom (1) ágy (1) aids (2) ajánlás (2) ajánló (1) álom (1) asszociáció (2) barátság (10) belváros (3) beszéd (1) beteg (3) BKK (1) BKV (1) blog (10) Budapest (7) budapest (1) búék (1) cél (1) célok (1) coming out (8) család (3) csend (1) csók (1) Dandár (1) egészség (4) egyetem (11) élet (8) elfogadás (1) elkőteleződés (4) élmény (10) elmúlás (1) előbújás (5) előítélet (2) ember (1) emberek (5) emlék (1) emlékek (5) én (10) eredmények (1) erőszak (1) érték (6) érzelmek (2) érzések (11) este (2) évforduló (1) Fabien (4) feladat (2) felhívás (1) film (1) fiú (4) fiúk (2) fiúk a klubból (1) fürdő (5) futár (1) gondolatok (23) gyász (3) hangulat (1) haza (2) házasság (1) hétköznap (14) hétvége (1) hideg (1) hír (3) hogyan tovább (1) homoszexualitás (6) húsvét (1) idézet (1) írás (2) iskola (11) játék (1) jövő (5) kaland (1) kamasz (1) karácsony (2) karkötő (1) kávézó (1) kérdés (9) kihívás (1) kikapcsolódás (2) Király (1) kirekesztés (1) kívánság (2) kommunikáció (1) könyv (1) környezetvédelem (4) környzet (4) közlekedés (1) kritika (1) krónika (1) kultúra (1) lány (1) magnum (1) márai (5) meghívás (2) megismerés (10) megszokás (1) megújulás (8) meleg (33) móka és kacagás (3) most (6) múlt (1) nehézség (4) nemzet (1) népzene (1) nyár (5) nyaralás (1) nyugalom (1) ő (1) oktatás (1) önismeret (15) önkifejezés (13) ősz (1) ötórai tea (1) otthon (2) párkapcsolat (12) pihenés (3) politika (1) pozitív (2) pride (3) probléma (3) qaf (1) relax (5) Rudas (1) rutin (2) séta (1) sorozat (1) srác (1) story (1) strand (1) szabadidő (5) szabadság (5) szauna (1) szavak (2) Széchenyi (1) szépség (1) szerelem (11) szeretet (4) szex (10) szexualitás (2) szilveszter (1) szimbólum (1) szórakozóhely (1) szünet (1) szüzesség (1) tabu (4) tanács (2) tánc (1) tanítás (2) tanulás (5) társaság (2) tavasz (4) tél (1) telefon (1) terv (4) tolerancia (1) történet (7) Trianon (1) újév (1) ünnep (8) út (1) vágy (11) várakozás (1) vége (1) vélemény (11) vendégség (1) vers (5) világnap (2) vita (1) vívódás (1) víz (1) zene (12)

Kukacok ellen

Creative Commons Licenc

Ez itt egy szám

Mosolyogj! :)

PS6832.jpg

Néhány héttel ez előtt vetettem fel annak ötletét, hogy új blog indulhat. Örömmel jelentem, hogy a tegnapi napon világra jött a Saláta blog! Terveimről és a kitűzött célokról, a bloghoz fűzött reményekről beszélgettem saját magammal. ;-)

Nem régiben olvashatták a webkettes tartalmakat fogyasztók, hogy egy új blog indításán töröd a fejed. Bennem felmerült a kérdés, miért indítasz új blogot, ha már most is rendszeres szerző vagy a saját bloghelyeden?

A kérdésedet értem, de válaszolnom nehéz rá. Többször is éreztem, hogy nem úgy írom a blogot, ahogyan azt én igazán szeretném. Gyakran éreztem azt, hogy túl személyes. Ez ugyan nem gond, de az első bejegyzés óta rengeteget változtam, már kevésbé tartom szükségesnek és főleg előnyösnek ezeket a személyes hangvételű posztokat. Ezért jutottam a kósza gondolattól a cselekvő tettekig és létrehoztam a Salátát. A jelenlegi blog "újra pozicionálása" rengeteg időmet és energiámat emésztené fel, ehhez nincs túl sok kedvem. Egyszerűbbnek láttam egy olyan új felületet létrehozni, ami már a kezdetektől áttekinthető és stílusában is egységesebb képet mutat, mint a mostani. Ez én vagyok, az új bloggal más terveim vannak.

A tervek. Azt olvasom a Saláta blogon, egy új közéleti-, kulturális- és bulvárblog lesz. Ilyenekből már Dunát lehet rekeszteni. Miben tud újat adni ez az oldal?

Nem biztos újat tud adni, de más lesz, mint a többi hasonló blog, és mindenképpen egyéni. Nem hírportál vagy sajtófigyelőt hoztam létre, hanem egy közösségi blogot. Például remélem, hogy a meghirdetés után többen is kedvet kapnak majd az íráshoz és csatlakoznak majd hozzánk. Persze tudom, hogy sokan a saját blogjuk népszerűségét tartják fontosnak én viszont abban bízok, hogy valódi közösség, élő kapcsolatok alakulhatnak majd ki a bloggerek között. Ez sokkal nehezebben megy, ha mindenki a saját blogjával foglalatoskodik. Egyszerűen nem jut idő a másikra. A másik fontos különbségnek tartom, hogy nem szerkesztett médiumról van szó, hanem személyes véleményekről, gondolatokról, tapasztalatokról. Szerintem klassz keveréke ez a személyes blogoknak és a híroldalaknak. Bár ebben némi nehézséget is látok, szerintem a kezdeti vajúdás után hamar beáll majd ez is.

Kiket szeretnél megcélozni? Mit gondolsz, kik fogják olvasni a megjelenő posztokat.

Mindenkit illetve mindenki. (Közben nevet. -- a szerk.) A viccet félretéve, tényleg. Szerintem kellően arányos lesz, nem kifejezetten melegblogról van szó. Akik nyitottak és érdeklődők, esetleg kíváncsiak erre a világra, azoknak bátran ajánlom!

Kiknek a csatlakozását várod?

Bárkiét! (Megint nevet. -- a szerk.) Azt gondolom, akkor lesz hiteles, ha olyanok írnak bele, akiknek szól. Fiatalok, fiatalosak, melegek, melegbarátok, bárki, aki közelinek érzi magához ezt a fajta szemléletet, látásmódot. Jelentkezni a salatablog 'kukac' freemail.hu emailcímen lehet, valami kis motivációs levéllel és/vagy egy próbabejegyzéssel.

Annyit emlegettük már. Miért pont Saláta? Receptekkel is foglalkozol majd?

Nem is rossz ötlet! (Mosolyog. -- a szerk.) A saláta jól esik télen-nyáron és rendkívül változatos. Remélem ilyen lesz a blog is. Bár első látásra/hallásra nem túl egyértelmű, miről is van szó, akár - ahogyan te is mondod -  receptgyűjtemény is lehetne. De nem az. Ez a fajta átvitt értelmezés közel áll hozzám, irodalmat is hallgatok az egyetemen. A szavaink metaforikusak, talán a Saláta is kaphat majd egy új jelentést. A tanulmányaim erősítik egyébként a blog kulturális vonalát. Szeretnék könyv- és filmajánlókat is a hírek és vélemények mellé, ami mindig valami elemző, értelmező feladatot ad. Szeretem az ilyen kihívásokat.

Milyen gyakran olvashatunk majd bejegyzéseket?

Szeretném, ha két naponta új poszttal jelentkezhetnénk, de ez sok mindentől függ. Kapásból attól, hogy hányan leszünk. Vagy, hogy milyen hírek érkeznek majd a nagyvilágból, amire érdemes reflektálni. Azt viszont elkerüljük, hogy naponta több bejegyzés is szülessen, hiszen ez egy blog, nem pedig hírportál. Az olvashatóság a lényeg és az, hogy követhető maradjon. A napi egy frissítés ilyen formán a szélső határ. De a következő hetekben, hónapokban minden kiderül!

 Azt hiszem nincs más hátra, minthogy sok sikert kívánjak!

Köszönöm, úgy legyen!

 

 

Címkék: saláta blog

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egymelegsrac.blog.hu/api/trackback/id/tr455795981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zold.fulu 2014.02.04. 09:58:23

Ja, és persze a www.salatablog.blog.hu oldalon érhető el! ;-)
süti beállítások módosítása