Mit olvasok?

Hétköznapok a gondok, gondolatok és a boldogság háromszögében. Egy sokáig rejtőzködő, de most önmagát felismerő meleg srác érzései és gondolatai, végre őszintén a világról, önismeretről, a hétköznapokról és a melegségről. Utazás egy más világba, amit nem lehet megnevezni. Röviden és tömören: egy meleg fiú blogja.

Biztos vagy benne?

A blog, sok minden más mellett, nyíltan foglalkozik a szexualitással is.
Az ilyen jellegű bejegyzések olvasása 18 éven felülieknek ajánlott!

Újra olvasok

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Újra keresek

18+ (5) advent (1) aggodalom (1) ágy (1) aids (2) ajánlás (2) ajánló (1) álom (1) asszociáció (2) barátság (10) belváros (3) beszéd (1) beteg (3) BKK (1) BKV (1) blog (10) budapest (1) Budapest (7) búék (1) cél (1) célok (1) coming out (8) család (3) csend (1) csók (1) Dandár (1) egészség (4) egyetem (11) élet (8) elfogadás (1) elkőteleződés (4) élmény (10) elmúlás (1) előbújás (5) előítélet (2) ember (1) emberek (5) emlék (1) emlékek (5) én (10) eredmények (1) erőszak (1) érték (6) érzelmek (2) érzések (11) este (2) évforduló (1) Fabien (4) feladat (2) felhívás (1) film (1) fiú (4) fiúk (2) fiúk a klubból (1) fürdő (5) futár (1) gondolatok (23) gyász (3) hangulat (1) haza (2) házasság (1) hétköznap (14) hétvége (1) hideg (1) hír (3) hogyan tovább (1) homoszexualitás (6) húsvét (1) idézet (1) írás (2) iskola (11) játék (1) jövő (5) kaland (1) kamasz (1) karácsony (2) karkötő (1) kávézó (1) kérdés (9) kihívás (1) kikapcsolódás (2) Király (1) kirekesztés (1) kívánság (2) kommunikáció (1) könyv (1) környezetvédelem (4) környzet (4) közlekedés (1) kritika (1) krónika (1) kultúra (1) lány (1) magnum (1) márai (5) meghívás (2) megismerés (10) megszokás (1) megújulás (8) meleg (33) móka és kacagás (3) most (6) múlt (1) nehézség (4) nemzet (1) népzene (1) nyár (5) nyaralás (1) nyugalom (1) ő (1) oktatás (1) önismeret (15) önkifejezés (13) ősz (1) ötórai tea (1) otthon (2) párkapcsolat (12) pihenés (3) politika (1) pozitív (2) pride (3) probléma (3) qaf (1) relax (5) Rudas (1) rutin (2) séta (1) sorozat (1) srác (1) story (1) strand (1) szabadidő (5) szabadság (5) szauna (1) szavak (2) Széchenyi (1) szépség (1) szerelem (11) szeretet (4) szex (10) szexualitás (2) szilveszter (1) szimbólum (1) szórakozóhely (1) szünet (1) szüzesség (1) tabu (4) tanács (2) tánc (1) tanítás (2) tanulás (5) társaság (2) tavasz (4) tél (1) telefon (1) terv (4) tolerancia (1) történet (7) Trianon (1) újév (1) ünnep (8) út (1) vágy (11) várakozás (1) vége (1) vélemény (11) vendégség (1) vers (5) világnap (2) vita (1) vívódás (1) víz (1) zene (12)

Kukacok ellen

Creative Commons Licenc

Ez itt egy szám

Mosolyogj! :)

PS6832.jpg

Elkészítési mód

A cím pedig az ellenség megtévesztését szolgálja. Versekről alig, még kevésbé lesz szó azok elemzéséről. Akkor nézzük, hogyan is keveredik össze a szezon a fazonnal. Hogy a közérthetőség és követhetőség kívánalmainak minimális szinten megpróbáljak eleget tenni, hosszú gondolatmenetemet fejezetekre osztva próbálom az Olvasó számára (igen, az Te vagy) konyhakészre csomagolni. 180 fokon 20 percig sütve elkészül. Ízlés szerint fogyasztjuk!

Jó étvágyat!

Szerzői megjegyzések az "Ötletek verselemzéshez" címhez

A cím általában megfelel azon írott és íratlan szabályoknak, hogy rövid, lényegre törő, a tartalmat előrevetítő szó, szókapcsolat vagy mondat legyen. Pontosan ezt tagadom meg az első mondatomban. (Éppen az első bekezdésem elemzése zajlik - a szerk.) Tehát félrevezetésről beszélünk. Fény erre csak a hosszú, végeláthatatlan sorok utolsó mondata után derül. Számíthatunk arra, hogy a cím konkrét vagy átvitt értelemben elnyeri majd a jelentését. De tudjuk, 2x2 néha öt. Nyeremény ez, amolyan valódi, fő, hiszen már most nehéz lesz kihámozni, miről is van szó. Ahhoz, hogy tovább léphessünk a következő szintre, leszögezem, hogy ezen okfejtésem csak és kizárólag a jelen bejegyzésemre vonatkozik.

ZF0002 tárgykódú "Bevezetés a címadás gyakorlatába" című tárgy leírása következik

Gyakran választom az első vagy az utolsó szót, szavakat, mondatot, félmondatot a bejegyzés címéül. Ha és amennyiben ez nem így történik, mint ahogyan most sem így történik, akkor valamilyen átvitt értelmű másodlagos jelentésre kell gondolni, ahogyan az most is történik, vagy elvont fogalmi síkban való mozgásra. Egyenesen valamilyen olimpiai bajnoki számra tessenek gondolni!
Ezen fogalmi síkban való előrejutáshoz komoly sportteljesítmény szükségeltetik. Az író gyakran esik abba a hibába, hogy az agyműködése folytán asszociációs láncok hosszú sora után jut el 'A' pontból 'B'-be. Jól tudjuk azokról a fizika órákról, hogy a legrövidebb út mindig az egyenes. Azonban a kanyargós út is út. Az utak mentén fák, bokrok és egyéb tereptárgyak helyezkendek el. Na ezek azok a tereptárgyak, amit az utas, a sofőr és a felettünk átvonuló madárraj is másképpen lát. Előfordul, hogy elfelejtkezem arról a tényről, hogy gondolataim csak akkor válnak világossá, ha leírom őket. De persze ezért csak Téged (igen Téged, Kedves Olvasó!) hibáztathatlak, hiszen miért is nem vagy gondolatolvasó?! Természetesen az én felelősségem fel sem merül. :) (Haha, még szép - a szerk.) Hosszú és felesleges bevezetőm után lassan elérkezem a lényegi információkhoz is. Mert alap tételünk, ne felejtsük el, az volt, hogy miért adtam félrevezető címet.

A magyarázat

Ezek után nyugodtan kijelenthetem, hogy amit eddig írtam, csupa blődség. (Ezt a szót érdekes módon nem húzza alá piros vonallal a szövegszerkesztő - a szerk.) Hiszen, hogyan lehet félrevezető, miközben gondolatmenetem lekövethető és megérthető. (A szerkesztő természetesen leköveti és megérti - a szerk.) Tehát, miután megadtam a vezérfonalat, kézben tartva azt, elérkeztünk ide.  nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl nyíl enter

nagylevegőA cím annyiban függ össze ezen írásommal, hogy verselemzéssel és más írásbeli feladatoknál teljes ötlettelenségünk esetén a tanárunk azzal a tanáccsal látott el bennünket, hogy kezdjünk hullámvonalak írásába, mert előbb-utóbb azok betűkké, szavakká, gondolatokká formálódnak. (Megjegyzem, nekem sosem vált be, igaz egyszer próbáltam. De ez statisztikailag akkor is 100%)

2.0

Tehát az előbbi bevezetőben hullámvonalakat húztam. Bejegyzésem írásakor úgy éreztem, napokig írhatnék folyamatosan, étel, ital és publikálás nélkül. Az ok, amiért úgy döntöttem hullám vonalak írásába fogok, nyomtalanul elmúlt. Természetesen némi ráhatással. Most pedig lefekszem és sok sikert kívánok a szerkesztőnek (aki én vagyok - a szerk.) a holnapi vizsgájához és az utazáshoz pedig szerencsét. Vagy fordítva. Mindkettőre szükség lesz!

ui: jó móka volt elolvasni ugye? én nagyon élveztem megírni! :D

Címkék: móka és kacagás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egymelegsrac.blog.hu/api/trackback/id/tr445018895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása